Snoerloze waterkoker

November 26th, 2008

Gisteren heb ik geïnvesteerd in een huishoudelijk apparaat. Een nuttig apparaat. Een waterkoker. Een snoerloze, elektrische waterkoker van de HEMA.
Het enige dat een beetje vervelend is, is dat niet alleen de kan zelf snoerloos is, maar dat er in de doos ook niets is terug te vinden van een dingetje om de verwarmingsspiraal in de bodem van de kan van electriciteit te kunnen voorzien. Het voetstuk dat is afgebeeld op de doos en wordt genoemd in de handleiding is in geen velden of wegen te bekennen. Tuurlijk, ik zou een snoer aan de drie koperen pooltjes onderin de kan kunnen solderen, maar dat kost me m’n garantie, is niet bepaald veilig en al helemaal niet elegant. Misschien heeft een belletje naar de klantenservice meer effekt.

2 Responses to “Snoerloze waterkoker”

  1. Krizzz.nl » Blog Archive » 8 uur open Says:

    […] van de HEMA, omdat de snoerloze waterkoker die ik vorige week dinsdag heb gekocht, echt helemaal snoerloos bleek. De ‘meegeleverde voet’ zat niet in de doos. Ik zou ‘binnen enkele […]

  2. Demi Says:

    Het zou mooi zijn geweest als het inderdaad een draadloze zou zijn geweest maargoed zonder zo snoertje kan je vandaag de dag ook niks met een water koker. Wel vervelend want nu heb je weer terug gemoeten voor een nieuwe.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.