Krant

November 4th, 2008

Ook vandaag heb ik een krantje gelezen, en weer stond er iets raars in. Een column in het Noordhollands Dagblad, waarin Kees van der Malen meldt dat hij zich vannacht tevreden installeert voor de TV met Amerikaanse vettigheden bij de hand om met eigen ogen de Amerikaanse verkiezingsuitslagen te volgen.
Hij liever dan ik. Ik hoor morgen wel wie ‘t geworden is.
Volgens deze Kees is vannacht een belangrijk moment in de wereldgeschiedenis. Net zo belangrijk als het moment dat Neil Young de zin “One small step for man, one giant leap for mankind” uitsprak, en ook dat moment heeft hij live op de TV gezien. Ik niet, en met mij denk ik velen. Eerlijk gezegd weet ik ook niet waar, wanneer en waarom de Canadese zanger Neil Young die zin sprak, maar verwacht dat hij slechts Neil Armstrong citeerde, die dezelfde zin sprak toen hij als eerste mens voet zette op de maan.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.