Verhuizing

May 26th, 2008

Een betere timing was haast niet mogelijk: krap een minuut nadat ik m’n auto parkeerde, kwam de Range Rover van de makelaar de straat in.
In het raam van het nu lege appartement zwaait de dan nog eigenaar enthousiast.
Tijd om een laatste keurende blik te werpen op wat m’n eerste echt eigen woning moet gaan worden.
De parketvloer kraakt wat meer dan ie in m’n herinnering deed.
Na de inspectie en het opschrijven van de meterstanden door naar de notaris om een paar krabbels te zetten, en nog geen uu na m’n aankomst hier vanmorgen kon ik mezelf de eigenaar van een leuk appartementje noemen. Een leeg appartementje, dus de rest van de dag bracht ik, samen met m’n ouders, door in de Amsterdamse IKEA.
Daar word je op ‘t eind behoorlijk gaar van, en heel eerlijk gezegd zie ik er een beetje tegenop morgen de hele dag te moeten wachten tot alles word afgeleverd. Het luchtmatrasje ligt inmiddels op de vloer van m’n woonkamer. Mijn eerste nacht hier wordt een beetje behelpen.
Internet heb ik nog niet. Wel heb ik m’n eerste post binnen op m’n nieuwe adres: een brief van Telfort, met de melding dat het nog wel een paar weken kan duren voor ik ADSL heb.
Daar had ik stiekem al een beetje rekening mee gehouden, dus heb ik bij dezelfde club nu een mobiel abonnement met onbeperkt internet.
Traag, maar goed genoeg om nu en dan m’n mail te kunnen checken.
Wel weer vervelend dat mij vandaag per SMS (echt!) werd medegedeeld dat ze m’n aanvraag nummerbehoud onjuist vinden. Wat eraan schort staat er helaas niet bij (veeeeeeel te klantvriendelijk) maar ik zal binnenkort nog es een keer vragen of ik m’n oude nummer mag houden.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.