Raar maar waar

June 20th, 2007

Afgelopen maandag heb ik iemand examen zien doen in een Tilburgse kroeg. Voor de volledigheid wees een aanplakbiljet de bezoekers erop dat het niet de bedoeling was dat er tijdens en na het examen gerookt zou worden. Duidelijk.

Over duidelijk gesproken; het betreft dus een examen van de Tilburgse rockacademie, en mijn reden om te komen kijken, naast nieuwsgierigheid, was toch wel het feit dat degene die met zweethandjes en al zichzelf moest bewijzen het vriendje is van Gwendolyn.

Hij is geslaagd, en ik heb, als leek, een warme muzikale douche gehad. Verder heb ik ontdekt dat het, ook in de tijd dat Eva TomTom me precies vertelt waar ik zijn moet, het slim kan zijn van tevoren op internet te kijken waar je precies moet zijn. Waarom? Omdat ik maandag nota bene naast het Centraal Station van Tilburg heb geparkeerd.
Treinen duurt langer, maar je hebt wel je handen vrij om andere dingen te doen dan ‘n stuur vasthouden. Plus dat het volgende me niet zou zijn gebeurd; een hele avond muziek, maar toen ik Tilburg uitreed zag ik een verkeersbord, en meteen zat er een heel ander melodietje in m’n hoofd… Reusel, Reusel, koeie in de wei. Verkes in de stal. ‘t Stinkt er overal. Ik ben te vaak op feestjes geweest waar ook dronken Brabanders waren.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.