Ik ga wel gewoon naar Siberie

December 2nd, 2006

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

In navolging van de geweldige rondvlucht boven de zuidpool van 2003, zal de totale zonsverduistering van 1 augustus 2008 te zien zijn vanuit een vliegtuig. Vanaf het vliegveld Köln/Bonn vertrekt een Airbus 330-200 naar het noordpoolgebied voor een decadente bezichtiging van poolijs, fjorden en de zonsverduistering.
Uit ervaring kan ik zeggen dat zowel het zien van veel ijs als de verduisterde zon best indrukwekkend is, maar het bij lange na niet haalt met wat je vanaf de grond ziet.
Leuk natuurlijk dat je gewoon in Keulen op kan stappen, in Düsseldorf weer aankomt, en dus de volgende avond alweer in je eigen bedje ligt, maar als ja daar 4400 dollar voor op moet hoesten… dan pak ik liever een retourtje Novosibirsk.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.