Expditie Europa

October 29th, 2006

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Vanaf morgen zullen Janine Prins en Hans Beerenkamp (de man die ooit mijn filmrecensie van kritiek voorzag) Europa gaan verkennen in een tot woonmobiel omgebouwde Mercedes 608D (een behoorlijk forse bus, van het type dat in het verleden nogal eens werd omgebouwd tot brandweerauto of paardenvrachtwagen) uit 1976.
Via www.nrc.nl/ee is nu al een WordPress-blog te vinden, waarop onder andere is te lezen waar en hoe de Mercedes is gekocht, naast wat minder relevante testberichtjes. Vanaf morgen zal die pagina, als het goed is, geregeld worden aangevuld met verhaaltjes, foto’s en filmpjes uit de eerste hand, vanuit ‘de witte plekken op de culturele kaart van Europa’. Lijkt me de moeite van het volgen meer dan waard.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.