“Als je werk zoekt, kom dan hierheen”

October 27th, 2006

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Bovenstaande zin is een uitspraak van serveerster Jazz van het Hard Rock Café in Amsterdam. Nou zie ik mezelf nog niet bepaald snel in de horeca werken, maar mocht u, waarde lezer, interesse hebben in een uitdagende baan in een vlot, internationaal team (met dito bezoekers) op een prachtlokatie in de hoofdtad (nabij het Leidseplein, aan de gracht, naast Lido en Casino) dan kan ik alleen maar aanraden ter plaatse even een balletje op te gooien (of een glas; het is een pré als je ‘n beetje kunt jongleren)
Meer de behoefte bestuurtjes te doen; tot en met vandaag kun je solliciteren op de funktie van voorzitter Duurzame ontwikkeling bij de Jeugdraad (dus kun je heel snel een motiverende mail typen, kijk dan hier) en de eerste termijn van FNV Jong-voorzitter Judith Ploegman zit er bijna op. Ze is herkiesbaar, maar tot 13 november kun je je wel als tegenkandidaat aanmelden.
Toevallig kreeg ik net ook nog een mailtje dat de Belgische organisatie Amusee Vous deelnemers en toeschouwers zoekt voor een debatavond op 6 november in de Brakke Grond (alweer Amsterdam). Geen werk, wel leuk.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.