Sao Paulo

October 22nd, 2006

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Ooooh gek.. wat een beauty. Massa als Braziliaanse winnaar in Brazilie, Alonso die, in z’n laatste race voor Renault, wereldkampioen wordt met maar 13 punten voorsprong op Schumacher, en Schumacher die op papier tijdens de laatste wedstrijd voor z’n pensioen nog wereldkampioen had kunnen worden, maar door een net iets te strak uitgevoede inhaalactie aan ‘t begin van de wedstrijd he-le-maal achteraan terechtkomt, en toch in de punten weet te eindigen. Topsport, pure emotie, en de mooiste ontknoping die een seizoen Formule 1 maar kan hebben. Ik krijg er bijna spijt van dat ik van de rest van ‘t seizoen eigenlijk niets heb meegekregen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.