Er Frans (2)

September 13th, 2006

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Okee dan. Niets gemerkt van die zogezegd slechte service van Air France. Ze hebben me toch mooi veilig in de Frans Guyanese hoofdstad Cayenne zeten te krijgen, ondanks toch wat gedoe met die overstap tussen twee verschillende Parijse vliegvelden. Het duurde wat langer voor ik m’n bagage had. Door onduidelijke bebording stond ik buiten zonder dqt ik de gelegenheid had gehad m’n bagage van de lopende band te halen, dus moest ik een pasje laten maken om tegen de officiele looprichting in toch bij die lopende banden te komen. Dat was voldoende om de eerste bus naar Orly met een paar minuten te missen, en de tweede bus kwam, geheel zoals de wet van Murphy voorschrijft, in de ochtendspits op de périférique terecht, waardoor ik officieel m’n aansluiting heb gemist.
Gelukkig waren ze zo lief de balie voor mij weer even te openen, en m’n ruimbagage met spoed in ontvangst te nemen.
Hierdoor liep de vlucht een kwartier vertraging op (gnagna), maar ik zit nu mooi wel in tropisch Frankrijk. Een stukje Europa op het Zuid Amerikaanse continent (met helaas wel Europese prijzen.. 26 euro voor een taxi-ritje vanaf het vliegveld naar de stad, 4 euro voor een Hoegaarden van de tap, die orde van grootte)

6 Responses to “Er Frans (2)”

 1. Sander Says:

  En blijkbaar azerty-toetsenborden 8)

 2. Mam Says:

  Fijn dat je toch nog goed over gekomen bent. Tot horens en veel plezier. Mam.

 3. Christiaan Says:

  Yep, azertyuiop\’s.
  Heb ik veel voorkombare typefouten gemaakt??

 4. Christiaan Says:

  Het wordt trouwens pas echt hip, als ze voor mij die Ariane-lancering vervroegen :+
  Dat was echt gemeen om die van de 19e naar de 29e te verplaatsen :(

 5. Sander Says:

  moet je maar een paar dagen langer daar blijven he

 6. Christiaan Says:

  Gaat Air France leuk vinden… moe\’k een heel nieuw ticket betalen. Tenzij ik een been breek ofzo, dan…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.