Oelewapper

August 28th, 2006

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Zonet zag ik een of andere uitzending van Studio Sport op TV, waarin een samenvatting werd gegeven van de Formule 1 Grand Prix van Turkije, die gisteren werd verreden.
Volgens de verslaggever maakt Ferrari een ‘ongelooflijke fout’ door Massa, de coureur met de beste kwalificatie-tijd, die was gestart van pole position en leider in de wedstrijd, éérder te helpen in de pitbox dan Schumacher. Zogezegd omdat Schumacher de wedstrijd had kunnen winnen als ze hem voor hadden laten gaan. Tuurlijk had dat gekund. Schumacher had ook kunnen winnen als hij degene was geweest die van pole had mogen starten. Da’s het leuke van de sport; tot de finish, is niets zeker.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.