Beatallica

April 25th, 2006

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

De melkweg blijft bezig met het programmeren van grappige en toch goede muziek. Hadden ze in november nog Harry and the Potters, komende donderdag staan zowel The Punkles als Beatallica op het programma. Laatstgenoemde band is een beetje te vergelijken met Patatje Metal, maar in plaats van smartlappen met gitaren zijn het dit keer Beatle-klassiekers gespeeld in de stijl van Metallica. Heel erg fout, maar stiekem (daarom?) ook erg leuk :DMaar waarom worden dat soort optredens nou altijd op een dusdanig moment gegeven da’k er met geen mogelijkheid naartoe kan?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.