Maak je niet druk…

December 31st, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Bij het overgaan van het oude naar het nieuwe jaar, zal er een schrikkelseconde worden ingevoerd.
van de week stond zelfs in de krant dat het daardoor een seconde langer zou duren voor het nieuwe jaar begint, maar dat is gelukkig niet zo. De schrikkelseconde wordt pas ingevoerd als het middernacht is in Greenwich (de nul-meridiaan, enzo) en dan is het hier al nieuwjaar geweest.
Het eerste uur van het nieuwe jaar duurt gewoon een seconde langer, en da’s handig.. het wordt gewoon op de normale tijd middernacht, maar de kroegen mogen vannacht wel mooi een seconde langer openblijven!
Geniet ervan, en alvast een heel goed jaar toegewenst.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.