Stem?

June 1st, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Over een paar uur gaan de stembureau’s open, en om de een of andere reden voel ik haast de behoefte mezelf te verdedigen omdat ik voor de Europese grondwet ga stemmen.
Als ik anderen mag geloven zal deze grondwet ervoor zorgen dat alle werkgelegenheid hier zal verdwijnen naar goedkopere landen, hebben we (als Nederland en/of individu) straks geen invloed meer, is het eng dat in de toekomst Turkije misschien bij de EU komt en had de euro nooit ingevoerd mogen worden. Zelf zie ik alleen die link niet zo. In mijn ogen is de Europese Grondwet een logisch vervolg op afspraken die allang bestaan (zoals het Verdrag van Maastricht, het Akkoord van Schengen, de Verklaring van Laken en het Verdrag van Nice) maar dan een beetje beter uitgewerkt en wat gestroomlijnder. Lijkt me niets mis mee.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.