Carrierebeurs 2005

March 13th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Net als vorig jaar was ik ook dit jaar op de Nationale Carrierebeurs in de RAI.
Dat ging niet helemaal vanzelf. Door een nogal heftige ruzie met m’n wekker vertrok ik wat later richting Amsterdam dan gepland. De registratie bij de ingang verliep buitengewoon vlot en soepel, maar de bewegwijzering tussen de beursvloer en de zaaltjes waar je lezingen kon volgen viel wat tegen. Dat heeft er bij mij toe geleid dat ik ineens niet meer op de Carrierebeurs stond, maar op Tuning 2005; een beurs die op ‘t eerste gezicht alleen bezocht wordt door jonge kereltjes met puisten.
Voor de rest? Ach… veel bedrijven die zitten te springen om personeel. What’s new?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.