Nyaminyami

February 17th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Na ruim twee jaar trouwe dienst heeft het touwtje van m’n Nyaminyami-hangertje ‘t opgegeven. Het hangertje zelf was ergens in 2003 al doormidden gebroken, en als je netjes elke dag onder de douche gaat staan verdwijnt de was van het waxkoordje op de duur ook. Zo heel florisant zag het er allemaal dus niet meer uit, maar ik was er op een bepaalde manier wel aan gehecht.
Eigenlijk heb ik sinds juli 2001 continu met zo’n stukje zeepsteen om m’n nek gelopen. De vorige keer dat ik een nieuwe omdeed was december 2002, in het Zimbabwaanse toeristendorp Victoria Falls. M’n eerste was doorgebroken, ik was toch in de buurt van waar die hangertjes gemaakt en verkocht worden, en afdingen is eigenlijk best leuk.
Nu gebeurde een en ander helaas op een wat minder exotische plek dan de vorige keer, maar toch… wel blij dat ik toen zo slim ben geweest meteen maar een heel bosje Nyaminyami’s te kopen, want inmiddels heb ik alweer een nieuw riviergodje uit de Zambezi om m’n nek hangen. Geen idee of ie echt beschermt tegen verdrinking, maar tot nu toe heb ik daarover niks te klagen. Ik kan namelijk ook nog zwemmen.
Links m'n oude hangertje + touwtje, rechts een nieuwe met een nieuw (in dit geval nogal kort) waskoordje
Links m’n oude hangertje + touwtje, rechts een nieuwe met een nieuw (in dit geval nogal kort) waskoordje.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.