If you see a scruffy guy in a baseball cap, you’ll know who it is

December 27th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Bush-basher Micheal Moore heeft zijn zinnen nu gezet op de farmaceutische industrie. Zijn nieuwe film ‘Sicko’ zal de werkwijze van de FDA en verschillende pillendraaiers op een verrassende wijze belichten. Niet geheel onterecht. Er is een behoorlijke lijst van medicijnen, die ondanks levensgevaarlijke bijverschijnelen en goede alternatieven, nog steeds worden voorgeschreven en gebruikt.

De grote farmaceuten nemen op dit moment maatregelen om te voorkomen dat ze in een al te kwaad daglicht komen te staan. Ze sturen namelijk interne memo’s waarin ze hun personeel waarschuwen niet met gezette mannetjes met een baseballpet te praten.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.