He gats

December 21st, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Precies drie weken nadat ik ben begonnen met het spelen van Media Mammon, het multi-user beleggingsspel, waarbij de koersen van ‘aandelen’ afhangt van hoe vaak dat woord wordt gebruikt in de internationale pers, ben ik verdwenen uit de top 200.

M’n enige troost is dat ik er wel in ben geslaagd binnen drie weken m’n fictieve budget van $250 heb laten groeien tot $2883816.77, waarvan op dit moment ruim 2,7 miljoen niet is belegd en zo’n twee ton in redelijk safe, cyclisch bewegende fondsjes is gestopt.
Op zich een goeie beleggingsstrategie, maar in dit geval niet de beste. Sinds 1 december heb ik eigenlijk continu in de top 100 gestaan, maar nu kan ik me niet eens meer tussen de beste 200 begeven. Triest.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.