Starparks

September 18th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Dit was dus helemaal langs me heen gegaan; de Europese poot van Six Flags Inc. (behalve Warner Brothers Movie World Madrid) is overgekocht door Palamon Capital Partners en hanteert sinds 20 augustus de naam StarParks.
Ik wist dat Six Flags al een paar jaar ontevreden was met haar pretparken in Europa. De parken van de voormalige Walibi Groep kostten te veel en brachten te weinig op. Dat de parken om die reden begin dit jaar te koop werden gezet met een vraagprijs van tweehonderd miljoen dollar (voor alle 7 parken) wist ik ook, maar dat die koop al rond was is nieuw voor me. En dat terwijl de koop al op 13 april rond was.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.