Doei

August 19th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Volgens mij heb ik alles wat mee moet bij me, en de rest is al op het kampeer- of festivalterrein.
Zojuist voor het laats thuis gedoucht (zelfs twee keer, omdat ik vergeten was m’n baard en snor weg te tondeuseren), vanavond nog even werken, en dan morgenochtend meteen door naar Biddinghuizen voor een fijn meerdaags feestje.
Wie graag wil zien wat aldaar zoal te beleven is, stuur ik met alle plezier door naar de mobloggers van Loglands (en de URL daarvan heb ik hiervandaan), en wie heel erg graag op mijn kosten een biertje wil drinken mag zich melden bij de stand van de Jeugdraad (waar ze die blauwe strandballen uitdelen)

Hieronder een van mijn eerste officiele Lowlandsfoto’s voor dit jaar; een bijna onherkenbare tas (met ouwe bagagelabels) en slaapzak. Gistermiddag, hier voor de deur.
bagagelabels erafhalen brengt ongeluk

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.