Huntenpop

August 9th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Andere jaren was Huntenpop een van de meest ideale festivals die je je voor zou kunnen stellen. Lekker dichtbij, goedkoop, heel goed geprogrammeerd, gezellig, en de ideale gelegenheid om in te halen wat je op Lolwlands zoal hebt gemist.
Ook voor dit jaar ziet het er redelijk veelbelovend uit. Vijf podia, waaronder een podium met relatief onbekende (maar wel goede) bandjes, een dance-podium, en een podium met alleen Noorse bands. Na de stunt van Tommy en Leona (de drijvende krachten achter dit initiatief) op het Quart-festival is Noorwegen natuurlijk behoorlijk hip.

Er is echter iets mis met de programmering, en niet zo’n klein beetje ook.
Wie komt er nou op het krankzinnige idee om de twee geniale bands The Gathering en Die Happy tegelijkertijd op twee verschillende podia op te laten treden?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.