Deze week

July 11th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Maandag en dinsdag heeft een buikgriepje ervoor gezorgd dat ik amper m’n bed uit ben geweest, en die keren da’k m’n bed uitkwam was vooral om boven de pleepot te hangen.. verse etensresten uitzwaaien.
De rest van de week werd gekenmerkt door korte nachten en ochtenddiensten, een behoorlijk heftige blikseminslag die de nodige schade achterliet, en een mooie glup in de middelvinger van m’n linkerhand, die me heeft doen beseffen dat je beter niet naar een dun, metalen object kunt grijpen als je uitglijdt op een met olie bedekt stuk metaal… weer een litteken erbij.
Oh ja, vrijdag was er een barbecue van het uitzendbureau, en gisteravond een feestje van m’n jarige broertje.
Mja.. ik kom de tijd wel door..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.