En ik was wel de eerste…

June 10th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Vanmorgen om vijf over zeven stond ik op het stembureau. Bleek et helemaal nog niet open te zijn…

Update van iets na achten:
Inmiddels is het stembureau dus wel open, en ik heb gestemd.
Best moeilijk, eigenlijk, om een keus te maken voor die Europese-verkiezingen.
Het was moeilijk iets anders te kiezen dan de gevreesde blanco-knop. Dat is gelukt, al sluit geen enkele partij echt aan bij m’n eigen mening, en ik had ook niet de behoefte op zo’n nieuwe rechtse, transparante, leefbare of diervriendelijke hobbypartij te stemmen, en de drie partijen die nu in Den Haag een coalitie vormen wou ik ook niet met m’n stem verblijden.

Over de drie Haagse coalitiepartijen gesproken; Gisteren nog naar een ledenraadpleging van de CNV Vakcentrale geweest. Niet alleen omdat de onderhandelingen tussen overheid en vakbonden nogal vastzitten, maar ook omdat het CNV zich tijdens die onderhandelingen niet echt heeft ingezet voor werkende jongeren.
Niet iedereen was er even gecharmeerd van dat we Doekle Terpstra (de voorzitter van de CNV Vakcentrale) in ‘gijzeling’ hadden genomen om ons verzoek kracht bij te zetten, maar dat betekent juist wel dat de discussie goed loskomt. Hatsee.

En deze pamfletten werden uitgedeeld, met een verduidelijkend tekstje op de achterkant
Hierboven klikken, dan kun je ook de achterkant van het pamflet lezen

One Response to “En ik was wel de eerste…”

  1. Krizzz.nl » Blog Archive » TV-tip Says:

    […] deze hele problematiek heeft Rob Oudkerk gisteren nog een steengoede column gewijd, en op 10 juni had ik er zelf al iets over geschreven, naar aanleiding van de aktie waarbij we als CNV Jongeren […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.