Dynamoooooo!

June 5th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Ja, het was gezellig. Een dag Dynamo is natuurlijk te kort, en de programmering was ook niet echt gedurfd of divers te noemen, maar toch.. ik heb het best wel naar m’n zin gehad.
Leuk feestje, relaxede sfeer, beetje bandjes kijken, en een beetje mensen kijken, ontdekken dat Keith Caputo veel beter uit de verf komt als frontman van life of Agony dan als solo-artiest, tot de ontdekking komen dat sommige lui botweg vlak voor de ingang van het festivalterrein hadden gekampeerd… eigenlijk kan ik ze daarin geen ongelijk geven.

Hier geen ‘geen perskaart, dan ook geen foto’s’-mentaliteit. Meegebrachte fotocamera’s mochten gewoon het terrein op. Als ik dat van te voren had geweten had ik me niet hoeven behelpen met een wegwerptoestelletje.

Het was zelfs een makkie om binnen te komen. Ik was echt niet extreem vroeg van huis weggegaan, maar nog geen tien minuten nadat het terrein openging was ik binnen en had ik muntjes. Dat was in 2000 wel anders..
Beetje jammer dat het weer wat tegenviel; pas om zeven uur ‘s avonds brak de zon door, maar op dat moment was ie ook al druk bezig met ondergaan.
Daar was ik dus niet echt op gekleed, en na het vallen van de avond heb ik ‘t dus ook best wel koud gehad.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.