Geweldig!

May 25th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Vandaag de hele dag aan het typen geweest met het geluid van Live Debat (plenaire zaal) op de achtergrond. Bijna net zo fijn als zelf een dagje op de publieke tribune van de Tweede Kamer kruipen, en je kunt ook nog eens lawaai maken zonder weggestuurd te worden, je kunt het een stuk beter zien dan vanaf de tribune, en je hoeft ook niet door de metaaldetector. Ge-wel-dig!

Soms is het een stuk prettiger naar gesproken woord te luisteren dan naar muziek, al heb ik nu de 80’s/90’s stream van BNN opstaan. Lekker fout… Lipstick, Party Animals, Frankie Goes To Hollywood, A-ha, Blondie en Dolly Dots ruigen.
Jammer dat het een 64k-streampje is, maar wel begrijpelijk, met al die BUMA-eisen.

Update: Foute muziek gaat net zo snel vervelen als gesproken woord. Ik ben weer terug bij Kink. Dat is tenminste muziek.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.