Sponsor

May 18th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

ThinkGeek.com is een van de stoerste online-winkels die bestaat. Winkelen bij Thinkgeek is bijna (let op; ik zeg bijna) net zo leuk als rondlopen bij Yodobashi in Shinjuku.
Niet alleen mooie, kwalitatief goede, sweat- en T-shirts, maar ook in rood leer gebonden uitgaven van Lord of the Rings, knuffels die eruitzien als microben, horloges die de tijd in binaire code weergeven, volwaardige computers zo groot (of klein) als een melkpak, rugzakken met ingebouwde luidsprekers, een cassettedeck voor in de compute, digitale camera’s die eruitzien (en even groot zijn) als een aansteker, lichtgevende computerkabels en meer van dat spul.
Kortweg; alles voor wie ooit wel eens achter een computer heeft gezeten, of wie iemand kent die zo’n ding in huis heeft. Altijd handig als sinterklaascadeau.

Nee, ik verwacht hier niet rijk van te worden. Zo hoog is het percentage dat ze uitbetalen niet, ze zijn niet bepaald duur, en bovendien.. als ze mij gaan uitbetalen sturen ze me een cheque. Jammer; de bank berekent behoorlijk hoge tarieven als je cheques komt verzilveren.
Ach boeie… op de middelbare school zijn er behoorlijk wat lui dankzij mij spul bij Large gaan bestellen, en daar heb ik nooit iets van teruggezien.
Dit is eigenlijk net zoiets; ThinkGeek is een prachtwinkel die mooi spul verkoopt, ze leveren snel en ze zijn betrouwbaar. Als ze me er niet voor zouden betalen zou ik er ook mensen naartoe sturen.

ThinkGeek! You'll love this stuff!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.