Rollercoaster

May 8th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Six Flags blijft een leuke zaterdagmiddagbesteding, zeker als je dat na een ziekbed (nu voel ik me nog steeds behoorlijk slapjes; wat ik eet heeft de neiging via dezelfde weg weer terug te komen) van twee dagen en in goed gezelschap doet.
Ook goed gezelschap kan vervelend doen, en deze had het talent een fout gitaarloopje in je hoofd te praten (en als zo’n deuntje daar zit raak je em echt niet snel meer kwijt) maar dat is lang niet zo erg als Superman the Ride ondergaan met het waardeloze nummer Rollarcoaster van de al even waardeloze band Di-Rect op je oren.
Nu snap ik waarom sommige mensen braakneigingen krijgen van achtbanen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.