Klachten

April 4th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

De afgelopen week heb ik klachten gekregen over mijn gedrag.
Geen echt ernstige. Eerst werd ik er kritisch op aangesproken dat ik woensdag niet naar de film ben geweest.
Dat had ik zelf ook graag anders gezien, maar de bioscoop en de nachtdienst combineert niet zo goed.
Gisteravond werd ik op een verjaardag, na boeinde gesprekken over trio’s, alcohol (de drinkbare variant, dus niet de isopropyl-alcohol waar m’n vingers zo glibberig van worden) en de zin van het leven, aangesproken op het feit dat ik bijna nooit iets nieuws post op deze pagina. Natuurlijk had ik kunnen roepen dat het handiger is de rss-versie te gebruiken, maar dat is ook niet echt een oplossing.
Uiteindelijk heb ik beloofd wat vaker iets van mezelf te laten horen. Dat betekent niet dat elk gegeten koekje een posting oplevert, maar ik zal dus wel vaker dan nu gebeurt stukjes tekst het web opslingeren.

One Response to “Klachten”

  1. Gwenno Says:

    Jippie!!!!!!
    groetjes

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.