Onderzoek

February 21st, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Uit onderzoek is gebleken dat veel vrouwen het zeer aangenaam vinden om twee andere vrouwen met elkaar bezig te zien. Wij van Klikbonus weten bijna wel zeker dat de man het ook zeker zo aangenaam vindt om die vrouwen samen bezig te zien.

En, omdat wij van Klikbonus het iedereen naar zijn wens willen maken, hebben we weer eens een geweldige lesbo site gemaakt. Wat is er nu mooier
dan het beeld van 2 jonge mooie vrouwen die elkaar geven wat ze willen? Niets toch..?

Daarom is er nu: “Lesbotieners“.

Op Lesbotieners vindt je zeer veel lesbo materiaal, zoals jonge meiden die elkaar verwennen met elkaars speeltjes en vele filmpjes waarin je de heetste en mooiste lesbo orgies kunt vinden.

“Bij Lesbotieners staan alle meisjes klaar om elkaar te verwennen”

Bovenstaande tekst is afkomstig van het dynamische Osse bedrijf Klikbonus.
Sinds ik een tijdje bij een callcentre heb gewerkt (wel twee avonden) twijfel ik behoorlijk aan onderzoeken waarnaar in dit soort teksten wordt verwezen.
De meeste onderzoekjes zijn kwijt, nooit gehouden of kwamen op een dubieuze manier tot stand, en de tekst ‘Wij zijn bezig met een onderzoek, mag ik u in het kader daarvan iets vragen?’ betekent eigenlijk ‘Ik wil iets verkopen, en om de te bereiken doe ik net of ik in de klant geinteresseerd ben’.

Toch vraag ik me af in hoe waar de tekst is die hierboven staat. Vinden vrouwen het leuk naar vrouwen te kijken?
Een niet nader te noemen Rotterdamse met levenspartner en nageslacht heeft me ooit verklaard dat ze porno meestal veel te soft vindt. ‘Ik wil gewoon pikken zien’, was een van de zinnen die ze daarbij gebruikte.
Ook van anderen heb ik dat soort verhalen gehoord, maar van een drang te kijken wat geslachtsgenotes zoal met elkaar doen heb ik weinig gemerkt.

One Response to “Onderzoek”

  1. renesmurf Says:

    Ik vind er ook geen zak aan!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.