Sleepless in Sydney

February 13th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Om de een of andere reden is het altijd een beetje moeilijk afstand te doen van de laatste plaats waar je op vakantie geweest bent.
Daarom is het mij opgevallen dat een radiozender, Bridgeclimb en een datingsite een soort blinddate-feestje hebben georganiseerd bovenop de Harbour Bridge in Sydney.
De vrouwen liepen via de ene boog naar boven, de kereltjes via een andere, en bovenop zou het dan gezellig moeten zijn.
Met het aantal mensen dat elkaar verkering heeft gevraagd op de brug heeft die plek inmiddels eenzelfde reputatie als de Eiffeltoren, Victoria Falls en de gondels van Venetie. Net een beetje te voorspelbaar, maar misschien daarom ook wel schattig.

Wat me wel lastig lijkt is het feit dat iedereen vastgezekerd moet worden voor ie de brug mag beklimmen, waardoor je dus alsnog eindigt met een groep van acht mannen aan de ene kant, en acht vrouwen aan de andere, zonder ruimte voor een nietszeggend gesprek of een aai over de wang.
Misschien is er daarom wel gekozen dit feestje op vrijdag de dertiende te houden, en niet op valentijnsdag.

2 Responses to “Sleepless in Sydney”

  1. Chrizzy Says:

    Jee, dat wist ik helemaal niet. Wat grappig!

  2. Christiaan Says:

    Het bizarre is dat ik via een link op jouw logje weer op de site van Bridgeclimb terecht ben gekomen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.