Daar heb je er weer een…

January 6th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Dear Sir/Madam,

Apparently, this Email will come as a surprise to you, but after going through it, you will understand our situation, as my present condition have necessitates it, I am MADAM ANGELINA JAHJAH, the wife of late SAMUEL JAHJAH, the Chief State Security Adviser to PresidentCharles Taylor of Liberia, who was murdered, on the 27 of May 2003, We obtain your contacts privately and in view of your nature of
business and confirmed reliability we decided to send you this mail.

Zo begint een mailtje dat ik vandaag kreeg. Geen familie van de voorzitter van de AEL, maar van iemand die zegt familie te zijn van een voormalig president van Nigeria.
In het verleden heb ik vaker van dit soort berichtjes gekregen, soms zelfs per post of telefonisch.
Natuurlijk blijf ik sceptisch. In het verleden heb ik wel eens met de gedachte gespeeld voor dit soort gevallen een speciale bankrekening te openen en te kijken hoe ver je kunt gaan, maar inmiddels heb ik genoeg enge verhalen gehoord om ook dat niet meer te willen.
Iemand die wel de moeite heeft genomen te reageren is Uncle Klaas. Hij heeft een heerlijke briefwisseling gehouden met iemand die zich Prins Ado (van de gordijnen?) van Nigeria noemt.

One Response to “Daar heb je er weer een…”

  1. Krizzz.nl » Blog Archive » Gelezen: Joe ken call me uncle Klaas Says:

    […] via bol.com, is Joe ken call me uncle Klaas. Voor een groot deel had ik dit boek al gelezen. In 2004 stuitte ik op een website waar een groot deel van de mailwisseling die in dit boek staat afgedrukt […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.