Uitzendbaantjes

December 19th, 2003

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Afgelopen dinsdagochend werd ik hartelijk maar niet met open armen ontvangen op m’n werk.
Het was me niet gelukt vrij te krijgen om op vakantie te gaan, en omdat ik wel weggeweest ben hoef ik niet meer terug te komen.
De rest van de dinsdag werd dus een dag vol bezoekjes aan uitzendbureaus, en ik heb prachtige verhaaltjes te horen gekregen. Bij het ene bureau moest ik in januari maar een keer terugkomen omdat alle bedrijven toch gesloten zijn tussen kerst en oud en nieuw, een ander bureau zegt dat hun klanten heilig zijn, en dat ze me niet willen bemiddelen als ik dit soort kunstjes flik en nog een ander bureau kan me voorlopig niet bemiddelen dankzij de flexwet.

Woensdag zou ik eerst alleen vrachtwagens en containers wassen, maar uiteindelijk heb ik die dag achterop een rijdende vuilniswagen doorgebracht, en sinds donderdag mag ik mezelf schoonmaker noemen. Een groot voordeel van dat werk is dat het tussen 18 en 22 uur gebeurt, dus ‘s ochtends gaat er geen wekker.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.