Toeristenbus

November 30th, 2003

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

In andere plaatsten heb ik de verleiding kunnen weerstaan, maar in Sydney ben ik toch in zo’n rare dubbeldekker geweest waarmee ze je de stad laten zien.
Kost wat, maar dan heb je ook wat. Minder last van de blaren op je voeten, bijvoorbeeld.

Het busritje viel een beetje tegen; je komt niet echt ver rond, de bus maakt vrij veel lawaai, waardoor vrij slecht te verstaan is wat je zoal te zien krijgt, en als je ergens uitstapt moet je een half uur wachten tot je weer in kunt stappen.
De afgelopen middag was het, na meerdere dagen schitterend weer, een beetje kil en regenachtig. Dat, in combinatie met de laaghangende takken, maakte het wat minder prettig op het cabriodak te zitten.
Als ik van die blaren afben ga ik weer gewoon lopen.

One Response to “Toeristenbus”

  1. @rjen Says:

    Ik heb van Mirande gehoord over je verblijf in Down Under en je verslag. Heb het met genoegen zitten lezen en ik zal je op de voet volgen maar zonder de stalenneuzen. Hahaha. Ik wens je nog veel plezier daar.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.